Nasa Cash-back Kartica

Sa našom cash-back karticom svakodnevno zarađujete

Monte Parts Vam je omogućio da putem korišćenja naše Lyoness kartice ostvarujete povraćaj novca pri svakoj kupovini kod partnerskih firmi (Supermarketi, Benzinske pumpe, Prodavnice tehnike, Sportske opreme ...) Kao i ostale benefite kojima možete da uštedite i zaradite. Na ovaj način možete uz aktivno korišćenje, vaše i vaših prijatelja da zaradite i preko 100€ mjesečno a da pri tom radite stvari koje radite svakodnevno! Popunite prijavu i dobićete poruku u kojoj od naših poslovnica možete preuzeti svoju karticu. Ukoliko želite, Vašu karticu vam šaljemo i na kućnu adresu. Više o Lyoness-u saznajte na linku: https://www.lyoness.com/me/
Kako Funkcioniše naša kartica?

Da bi ostvarili sve prednosti kupovine Našom karticom i da bi vam se novac vraćao prilikom kupovine potrebno je samo da prilikom plaćanja u nekoj od partnerskih firmi uz novac date i našu karticu. Novac će se automatski obračunati i isplatiti na Vaš bankovni račun.

Zaradite od kupovine Vaših prijatelja!

Naša kartica nudi Vam mogućnost da zarađujete i od kupovine drugih ljudi. Preporučite Našu cash-back karticu svojim prijateljima, porodici i ostvarite 0.5% zarade od svake njihove kupovine. Ako Vaš prijatelj preporuči karticu nekome dobicete dodatnih 0.5% od svake njegove kupovine. Na ovaj način mjesečno možete zaraditi i do 200 Eur.

Preuzmite besplatnu aplikaciju kako bi lakše upravljali novcem koji zarađujete i otkrili mjesta na kojima možete da koristite Našu karticu.

Registrujte se putem forme kako bi BESPLATNO dobili našu karticu.

FORMA: http://autodjelovi.me/form-view/6

Pošto Vas uspješno unesemo u naš sistem potrebno je da kliknete na link koji ćete dobiti putem SMS poruke ili E-mail adrese, kako bi izabrali šifru Vašeg naloga.

Instalirajte aplikaciju na Vašem pametnom telefonu kako bi imali u uvid gdje se nalaze sve partnerske firme u kojima možete koristiti našu karticu, imali u uvid o svim Vašim trgovinama...

Vaša registracija je uspješno završena. Sada možete kupovati i ostvariti povraćaj novca i do 5% na sve Vaše kupovine u partnerskim firmama.

Preporučite sve pogodnosti naše kartice Vašim prijateljima kako bi ostvarili trajnu proviziju od 0.5% na svu njihovu trgovinu u partnerskim firmama.

Naučite kako da sa našom karticom uz Lyoness sistem zaradite i do 200 Eur mjesečno.

Popunite Formu i mi ćemo Vas obavijestiti o vremenu održavanja seminara.

FORMA: http://autodjelovi.me/form-view/8

pogledajte listu partnerskih svih firmi

lista
[]
1 Step 1
Prijava Za Lyoness Karticu

Monte Parts Vam je omogućio da putem korišćenja naše Lyoness kartice ostvarujete povraćaj novca pri svakoj kupovini kod partnerskih firmi (Supermarketi, Benzinske pumpe, Prodavnice tehnike, Sportske opreme ...) Kao i ostale benefite kojima možete da uštedite i zaradite.

Na ovaj način možete uz aktivno korišćenje, vaše i vaših prijatelja da zaradite i preko 100€ mjesečno a da pri tom ne radite ništa što ne radite i trenutno !

Popunite prijavu i dobićete poruku u kojoj od naših poslovnica možete preuzeti svoju karticu. Ukoliko želite Vašu karticu vam šaljemo i na kućnu adresu. Više o Lyoness-u saznajte na linku: https://www.lyoness.com/me/  

Počnite da zarađujete od svojih kupovina

ODMAH!

Želite da saznate detaljno kako da dođete do dodatnih preko 100€ mjesečno ? U napomeni naglasite da vas pozovemo na sledeći seminar i naučićete kako ! 

Vrsta subjekta
Ime i prezimeili kontakt osoba i nazoiv firme
Adresaulica, kucni broj
Poštanski broj
MjestoGrad
Datum Rođenjabroj trg. registra
PIBZa firmu
Brojmobilnog tel.
JMBG
Broj Lyoness Karticeiz flajera (ako posjedujete)
Način preuzimanjakartice
SeminarDa li da Vas zovemo ?
Napomena
0 /
Previous
Next